Καλοκαιρινή διακόσμηση

Έξυπνες οικονομικές συμβουλές καλοκαιρινής διακόσμησης από τους αρχιτέκτονες - διακοσμητές Νίκο Κολόκα και Στέλλα Γρούμπα

 

'Hρθε το καλοκαίρι, ευκαιρία λοιπόν να ανανεώσουμε την διάθεση μας και σ'αυτό θα βοηθήσουν πολύ κάποια εύκολα tips οικονομικής καλοκαιρινής διακόσμησης που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου :

 

 

 

Καταρχήν να πούμε ότι το καλοκαίρι εμπνέεται από την θάλασσα και την άμμο γι' αυτό τόλμησε να εντάξεις στο χώρο σου όλες τις αγαπημένες σου αποχρώσεις του μπλε από το βαθύ navy έως το βεραμάν και το γαλάζιο. Συνδύασε αρμονικά μαζί με το γαλάζιο μία ουδέτερη ασφαλή λύση στις αποχρώσεις της άμμου και απογείωσε την φαντασία σου με πινελιές στα διακοσμητικά σε αποχρώσεις του κοραλί ή του κίτρινου.

Μπορείς πολύ εύκολα να ενώσεις τάβλες που θα γίνει ο καμβάς σου. Εκεί θα ζωγραφίσεις με απλές κάθετες κινήσεις στα χρώματα που σου αρέσουν τον δικό σου καλοκαιρινό πίνακα. Τόλμησέ το και θα το λατρέψεις γιατί πολύ απλά θα το έχεις φτιάξει εσύ!

 

Κάλεσε φίλους στο σπίτι και σέρβιρε τους ένα δροσιστικό καλοκαιρινό χυμό  σε αυτόν τον υπέροχο δίσκο ''καρπούζι'' που μόλις έφτιαξες με τα χεράκια σου.

Πάρε ένα όμορφο ποτήρι κρασιού γέμισέ το με άμμο, βάλε μέσα ρεσό και κοχύλια που μάζεψες από την θάλασσα και σίγουρα θα δημιουργήσεις ατμόσφαιρα τις καλοκαιρινές νύχτες στην βεράντα σου.

Πάρε τα μπουκάλια που κατανάλωσες πριν λίγο καιρό και τύλιξέ τα με την βοήθεια κόλλας ατλακόλ με χρωματιστό σχοινί. Πόσο όμορφο και απλό είναι.

 

Σου κρατάμε το καλύτερο για το τέλος. Πόσο έξυπνη ιδέα είναι να στολίσεις την όψη του τζακιού σου με μία επιφάνεια από κούτσουρα που έχεις φτιάξει για διακόσμηση για τους μήνες του καλοκαιριού.